News Flash:

Sos pentru chiftelute de peste marinate

17 Mai 2011
1887 Vizualizari | 0 Comentarii
Sos pentru chiftelute de peste marinate
Ingrediente: 3 catei de usturoi 2 linguri ulei 1 lingura pasta de tomate 1 pahar de vin alb sec 1 pahar supa de legume sare piper cimbru 1 ardei iute rosu Mod de preparare: Se incalzeste uleiul si in el se calesc cateii de usturoi si ardeiul iute intreg. Se indeparteaza apoi se adauga pasta de tomate si se stinge cu supa. Dupa ce scade la jumatate se adauga vinul, sarea, piperul si cimbru si se da intr-un clocot. Se opreste focul. Se introduc chiftelutele si se lasa in sos pentru 10 minute sa se "marineze".
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

usturoi ardei umpluti soia piper patrunjel tocat patrunjel radacina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2799 viz    0 com
2991 viz    0 com
1651 viz    0 com
1209 viz    1 com
4245 viz    0 com
1352 viz    0 com
1398 viz    0 com
1229 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1648 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019987 (s)