News Flash:

Sos pentru cartofi prajiti - Sos de usturoi cu smantana

30 Mai 2017
19500 Vizualizari | 0 Comentarii
Sosul de usturoi este perfect pentru a fi servit la friptura, cu cartofi prajiti sau cu peste.

Ingrediente:

O capatana de usturoi
200 gr smantana
2 linguri de ulei
1 praf de sare
marar (optional)

Mod de preparare:

Usturoiul se curata si se piseaza bine.
Se adauga un praf de sare, doua linguri de ulei si se amesteca pana la omogenizare.
Se toarna smantana si se amesteca bine.
La final, daca se doreste, se poate adauga o jumatate de legatura de marar.
Sosul de usturoi cu smantana se serveste cu cartofi prajiti, nature sau cu peste ori friptura.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sos usturoi sos smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1754 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021364 (s)