News Flash:

Sos pentru carnea de porc - Soc de castraveciori murati in otet

30 Mai 2017
1856 Vizualizari | 0 Comentarii
Sosul de castraveti acri se serveste rece, alaturi de friptura de pasare sau porc.

Ingrediente:

2 castraveti murati in otet
2 cartofi fierti in coaja
2 cepe mari
2 galbenusuri crude
1 ceasca ulei (200 ml)
1 lingura mustar
1/2 lamaie
1 lingura otet
sare

Mod de preparare:

Curata cartofii de coaja, apoi da-i prin masina de tocat si amesteca-i cu cepele tocate marunt. Pune totul intr-un bol incapator si adauga castravetii taiati felii foarte subtiri.
Din galbenusuri, mustar si ulei, prepara o maioneza groasa, pe care o subtiezi treptat cu zeama de la o jumatate de lamaie si otet.
Toarna maioneza peste amestecul de cartofi si castraveti si omogenizeaza bine.
Serveste acest sos dupa ce a stat minim o ora la rece, la frigider, langa friptura de porc sau pasare.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

galbenusuri lamaie maioneza groasa frigider
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1516 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016911 (s)