News Flash:

Sos pentru carne

20 Ianuarie 2012
1880 Vizualizari | 0 Comentarii
Sos pentru carne
Ingrediente:

50 g pasta yaknyeom
100 ml sos de soia
2 linguri mirin (sau vin alb + zahar)
2 linguri sake (sau vin alb)
2 linguri zahar
2 linguri vin rosu
50 g mar ras
1/2 lingurita piper
2 linguri ulei de susan
1 lingura susan macinat

Mod de preparare:


Se amesteca bine. Se pastreaza la frigider.
Sos pentru carne pregatit de Cristina.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

pasta yaknyeom mirin vin alb zahar sake vin rosu mar piper susan frigider
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1623 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013452 (s)