News Flash:

Sos ostropel

11 Mai 2011
1727 Vizualizari | 0 Comentarii
Sos ostropel
Ingrediente: 2-3 cepe 1 lingura grasime 1/2 lingura faina 1 capatina usturoi 4-5 rosii sare 1 lingura bulion Mod de preparare: Se prepara in doua feluri: cu rosii sau fara rosii. Se inabusa ceapa in grasime, se adauga usturoiul taiat fin, faina si se stinge cu apa sau zeama de oase fierbinte. Se poate adauga bulion sau zeama de rosii. Se poate prepara fara ceapa.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

tarhon grasime bulion
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1251 viz    0 com
3492 viz    0 com
2200 viz    0 com
2184 viz    0 com
1105 viz    0 com
2822 viz    0 com
1336 viz    0 com
1273 viz    0 com
2178 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1476 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013398 (s)