News Flash:

Sos ostropel

11 Mai 2011
1871 Vizualizari | 0 Comentarii
Sos ostropel
Ingrediente: 2-3 cepe 1 lingura grasime 1/2 lingura faina 1 capatina usturoi 4-5 rosii sare 1 lingura bulion Mod de preparare: Se prepara in doua feluri: cu rosii sau fara rosii. Se inabusa ceapa in grasime, se adauga usturoiul taiat fin, faina si se stinge cu apa sau zeama de oase fierbinte. Se poate adauga bulion sau zeama de rosii. Se poate prepara fara ceapa.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

tarhon grasime bulion
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1354 viz    0 com
3720 viz    0 com
2288 viz    0 com
2302 viz    0 com
1175 viz    0 com
2931 viz    0 com
1425 viz    0 com
1362 viz    0 com
2291 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1790 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023562 (s)