News Flash:

Sos ostropel

11 Mai 2011
1810 Vizualizari | 0 Comentarii
Sos ostropel
Ingrediente: 2-3 cepe 1 lingura grasime 1/2 lingura faina 1 capatina usturoi 4-5 rosii sare 1 lingura bulion Mod de preparare: Se prepara in doua feluri: cu rosii sau fara rosii. Se inabusa ceapa in grasime, se adauga usturoiul taiat fin, faina si se stinge cu apa sau zeama de oase fierbinte. Se poate adauga bulion sau zeama de rosii. Se poate prepara fara ceapa.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

tarhon grasime bulion
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1329 viz    0 com
3613 viz    0 com
2242 viz    0 com
2252 viz    0 com
1148 viz    0 com
2890 viz    0 com
1380 viz    0 com
1326 viz    0 com
2251 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1434 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013524 (s)