News Flash:

Sos ostropel

11 Mai 2011
1682 Vizualizari | 0 Comentarii
Sos ostropel
Ingrediente: 2-3 cepe 1 lingura grasime 1/2 lingura faina 1 capatina usturoi 4-5 rosii sare 1 lingura bulion Mod de preparare: Se prepara in doua feluri: cu rosii sau fara rosii. Se inabusa ceapa in grasime, se adauga usturoiul taiat fin, faina si se stinge cu apa sau zeama de oase fierbinte. Se poate adauga bulion sau zeama de rosii. Se poate prepara fara ceapa.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

tarhon grasime bulion
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1219 viz    0 com
3381 viz    0 com
2160 viz    0 com
2141 viz    0 com
1073 viz    0 com
2781 viz    0 com
1288 viz    0 com
1223 viz    0 com
2142 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1453 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016589 (s)