News Flash:

Sos iute pentru friptura si cartofi prajiti

8 Iulie 2014
3897 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

20 ardei kapia rosii
20 gogosari
20 ardei iute
2-3 legaturi patrunjel
1 radacina de telina
frunzele unei teline
o cescuta otet
o cescuta ulei
2 linguri sare mare
2 linguri miere de albine

Mod de preparare:

Legumele trebuie spalate, apoi date prin robot. Telina o dai pe razatoare. Incorporezi toate ingredientele, dai pe foc pentru 10 minute de clocot, adaugi frunzele de patrunjel si de telina. sosul in borcane,capsezi si sterilizezi 10 minute din momentul in care incepe sa fiarba sosul in borcane. Lasi sa se raceasca in cuptor.
Stau foarte bine la rece, dar nu in frigider. Sunt perfecte pentru cartofi prajiti, pizza, sarmale, tocanite.

sursa: gustos
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete sosuri sos iute sos friptura sos cartofi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

12850 viz    0 com
17873 viz    0 com
2478 viz    0 com
2180 viz    0 com
3011 viz    0 com
2025 viz    0 com
2600 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1760 (s) | 23 queries | Mysql time :0.034394 (s)