News Flash:

Sos italian pentru salate

17 Mai 2011
3552 Vizualizari | 0 Comentarii
Sos italian pentru salate
Ingrediente: 1 ceasca patrunjel tocat 10 frunze busuioc proaspat oregano uscat 1/2 otet balsamic 1 ½ ulei de masline 1-2 catel de usturoi sare piper proaspat rasnit 1 lingurita miere de albine Mod de preparare: Se toaca toate ingredientele apoi se pun in blender cu ulei, otet si miere. Se mixeaza bine pana cand devine o pasta. Dressingul obtinut si ramas se poate pune intr-un recipient si pastra pana la 90 de zile.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

patrunjel bruschete placinte anason
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1244 viz    0 com
1307 viz    0 com
1165 viz    0 com
3115 viz    0 com
1201 viz    0 com
1602 viz    0 com
1239 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1558 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014157 (s)