News Flash:

Sos italian pentru salate

17 Mai 2011
3915 Vizualizari | 0 Comentarii
Sos italian pentru salate
Ingrediente: 1 ceasca patrunjel tocat 10 frunze busuioc proaspat oregano uscat 1/2 otet balsamic 1 ½ ulei de masline 1-2 catel de usturoi sare piper proaspat rasnit 1 lingurita miere de albine Mod de preparare: Se toaca toate ingredientele apoi se pun in blender cu ulei, otet si miere. Se mixeaza bine pana cand devine o pasta. Dressingul obtinut si ramas se poate pune intr-un recipient si pastra pana la 90 de zile.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

patrunjel bruschete placinte anason
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1325 viz    0 com
1349 viz    0 com
1205 viz    0 com
3196 viz    0 com
1252 viz    0 com
1645 viz    0 com
1313 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1521 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019510 (s)