News Flash:

Sos Guacamole

28 Februarie 2013
2097 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

5 felii bacon
3 fructe avocado
100 g fasole alba fiarta
1 catel usturoi
2 lingurite ulei de masline
1 ceapa rosie
1/2 legatura coriandru
4 linguri suc de lamaie
150 g rosii
100 g smantana

Mod de preparare:

Taie baconul cubulete mici, apoi lasa-le sa se rumeneasca intr-o tigaie incinsa cu putin ulei. Cand bucatelele de bacon devin crocante, scoate-le la scurs pe servete de bucatarie speciale, din hartie. Separat, curata fructele de avocado, scoate-le samburii, apoi taie-le bucatele potrivite si pune-le in robotul de bucatarie. Stropeste bucatile de avocado cu suc de lamaie. Adauga peste avocado ceapa maruntita, rosiile tocate marunt, usturoiul, uleiul de masline, smantana, coriandru si fasolea fiarta. Mixeaza totul foarte bine in robot, pana obtii o compozitie cremoasa si foarte fina. Adauga bucatelele crocante de bacon in sosul de avocado, apoi pune sare si piper dupa gust. Adauga sosul la rece inainte de a-l servi.
Sosul de guacamole se poate servi la diverse fripturi sau se poate servi ca gustare alaturi de chipsuri tortilla.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bacon avocado usturoi ceapa rosie coriandru rosii smantana fripturi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3315 viz    0 com
1279 viz    0 com
2267 viz    0 com
2447 viz    0 com
2265 viz    0 com
2738 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1697 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019315 (s)