News Flash:

Sos grecesc - Skordalia

28 Iulie 2015
5589 Vizualizari | 1 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

1 cartof
2 catei de usturoi
1 lingurita rozmarin proaspat tocat
1/2 lingurita oregano grecesc uscat
1/2 lingurta otet de vin alb
cca 80 ml ulei de masline
1 lingura iaurt grecesc
piper
sare

Mod de preparare:

1. Fierbe cartoful cu tot cu coaja, apoi curata-l si piseaza-l.
2. Curata usturoiul, zdrobeste-l si pune-l peste cartof.
3. Pune oregano uscat peste foarte putina apa clocotinda, iar dupa 5 minute scurge-l.
4. Pune peste cartof oregano, otetul, rozmarinul, iaurtul si uleiul. Omogenizeaza.
5. Potriveste de sare si piper si adauga putina apa, daca ti se pare ca sosul e prea gros.

Acest sos se serveste cu sfecla rosie si nu numai.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

skordalia sos grecesc sos iaurt sos usturoi reteta sos
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1642 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015316 (s)