News Flash:

Sos / dip de mango

9 Ianuarie 2012
2934 Vizualizari | 0 Comentarii
Sos de mango
Ingrediente:

200 g mango (poate fi si congelat)
3 linguri otet de mere
1/2 lingura miere
1/2 lingura mustar
1/2 lingurita pudra de curry
1/2 lingurita sare
1/2 lingurita piper
4 linguri ulei de masline sau uleiul preferat

Mod de preparare:

Toate ingredientele se pun in blender si se mixeaza pana devin o pasta omogena. Se poate servi cu orez salbatic si pui, cu sandvisuri cu carne si branza, diverse mancaruri asiatice etc. Acest sos ne este recomandat de Cristina.

Citeste si Sandvis cu carne de curcan.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mango miere mustar sare piper blender pasta omogena mancaruri asiatice
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2952 viz    1 com
3416 viz    1 com
1971 viz    0 com
3090 viz    0 com
3031 viz    0 com
11760 viz    0 com
2284 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1605 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019993 (s)