News Flash:

Sos din ceapa si rosii

19 Martie 2013
1841 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

rosii curatate de coaja

ceapa tocata marunt
ulei de masline
cimbru
piper
sare
oregano proaspat tocat

Mod de preparare:

Se paseaza foarte bine rosiile, apoi se inabusa ceapa in uleiul de masline. Cand e gata, se adauga rosiile. Se amesteca usor si se lasa sa fiarba pana cand se  ingroasa compozitia. Atunci se adauga condimentele. Dupa cateva clocote se ia de pe foc oala. Sosul se pune in sticlute si se da la rece. Este ideal pentru paste si fripturi.

Sos din ceapa si rosii recomandat de bucatareli.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cimbru piper sare clocote oala sticlute paste fripturi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2156 viz    0 com
2098 viz    0 com
3319 viz    0 com
1282 viz    0 com
2269 viz    0 com
2447 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1635 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022229 (s)