News Flash:

Sos de visine pentru piure si friptura

26 Iunie 2017
2046 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 compot de visine (450 ml)
1 lingura faina
2 linguri de ulei (daca nu tineti post, puneti o lingura de unt)

Mod de preparare:

Strecuram visinele si le scoatem samburii.
Incingem uleiul intr-o craticioara, adaugam faina si amestecam rapid (lasam doar cat sa se desfaca), apoi turnam putin cate putin din sucul de la compot. Amestecam continuu si apoi adaugam visinele.
Se poate servi ca garnitura alaturi de cartofi piure la friptura sau cu paste.

sursa: hai sa gatim
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ulei craticioara garnitura friptura paste
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1606 (s) | 24 queries | Mysql time :0.014749 (s)