News Flash:

Sos de usturoi cu verdeturi, cel mai bun inlocuitor al mujdeiului

20 Februarie 2019
1400 Vizualizari | 0 Comentarii

La friptura, la peste sau chiar alaturi de cartofi prajiti sau copti, acest sos va da o savoare deosebita mancarurilor tale. Iata cum se face sosul de usturoi cu verdeturi!

De ce ai nevoie pentru sos de usturoi cu verdeturi:

  • 100 ml ulei de masline
  • 100 ml otet din vin alb
  • 150 g verdeturi proaspete, dupa gust
  • 3 catei de usturoi, mai mari
  • 1 praf de sare
  • piper
  • fulgi de ardei iute

Cum se prepara sosul de usturoi cu verdeturi:

Pui toate ingredientele in blender si le pasezi pana cand sosul se leaga si capata o consistenta fina, ca de maioneza. Il poti folosi si pentru a marina carnea.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sosuri verzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1684 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021555 (s)