News Flash:

Sos de usturoi cu morcov

17 Mai 2011
1205 Vizualizari | 0 Comentarii
Sos de usturoi cu morcov
Ingrediente: 1 galbenus de ou 1 morcov 3-4 catei de usturoi o lingura cu zeama de lamaie 4 linguri cu ulei de masline o lingura cu mustar sare, piper alb ½ lingura sos de soia Mod de preparare: Morcovul se da pe razatoare, pe ochiurile mici, iar usturoiul se piseaza marunt. Galbenusul, lasat la temperatura camerei, se freaca cu usturoiul pisat. Se adauga:  mustarul, sosul de soia si lamaia, alternandu-le. Se amesteca bine doar intr-un sens. Procedeul este ca la cel de preparare a maionezei. Se adauga si morcovul iar apoi se drege cu sare si piper. Se poate servi alaturi de chips-uri sau fripturi.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

usturoi fasole
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3200 viz    0 com
1258 viz    0 com
1647 viz    0 com
1317 viz    0 com
2685 viz    0 com
2231 viz    0 com
1271 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1680 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013611 (s)