News Flash:

Sos de usturoi cu mayo si Worcestershire

17 Mai 2011
2693 Vizualizari | 0 Comentarii
Sos de usturoi cu mayo si Worcestershire
Ingrediente: 2 galbenusuri 7-8 catei de usturoi zeama de la ½ lamaie 2 capacele sos Worcestershire 200 ml ulei lingura cu mustar sare si piper alb, dupa gust Mod de preparare: Cateii de usturoi se piseaza si se freaca cu 2 linguri cu ulei pana devine ca o pasta albicioasa. Se adauga galbenusurile, unul cate unul, si se amesteca bine. Se pune uleiul putin cate putin, ca la maioneza, pana il terminam. Adaugam zeama de lamaie si amestecam rapid. Punem mustarul si iar amestecam rapid. Sosul Worcestershire il turnam putin cate putin, pentru a nu taia sosul. Se pune sare si piper, dupa gust, iar apoi dam la frigider. Se mananca cu orice tip de carne.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

usturoi sos tabasco
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3264 viz    0 com
1307 viz    0 com
1687 viz    0 com
1362 viz    0 com
2755 viz    0 com
2275 viz    0 com
1306 viz    0 com
2258 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2265 (s) | 23 queries | Mysql time :0.093254 (s)