News Flash:

Sos de usturoi (Aioli)

17 Mai 2011
3177 Vizualizari | 0 Comentarii
Sos de usturoi Aioli
Ingrediente: 6 catei de usturoi 1 lingura mustar 1 galbenus de ou 2 linguri apa 1 lingura zeama de lamaie 1 ceasca ulei 4 linguri smantana sare patrunjel verde Mod de preparare: Se curata usturoiul si se piseaza. Se amesteca cu mustarul, se adauga galbenusul de ou si apoi uleiul, putin cate putin si se mixeaza bine (ca la maioneza). Adaugam apa si zeama de lamaie si mai mixam putin. La sfarsit se adauga smantana, se amesteca pana se omogenizeaza. Se potriveste de sare si se adauga patrunjelul verde tocat. Se serveste la fripturi sau preparate din carne.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

usturoi smantana patrunjel verde
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1242 viz    0 com
1636 viz    0 com
1298 viz    0 com
2641 viz    0 com
2213 viz    0 com
1264 viz    0 com
2189 viz    0 com
1219 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1931 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013503 (s)