News Flash:

Sos de usturoi

19 Decembrie 2011
3279 Vizualizari | 0 Comentarii
Sos de usturoi
Ingrediente:

1 capatana de usturoi
marar
200 ml lapte
un pic zeama de lamaie
100 ml ulei
sare

Mod de preparare:


Usturoiul se curata si se piseaza cu sare. Apoi se adauga putin cate putin ulei, ca la maioneza. Treptat se pune si laptele. La final se presara mararul tocat, se incorporeaza zeama de lamaie si se amesteca.

sursa reteta: bucataras.ro
sursa fotografie: bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

usturoi marar lapte ulei sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1331 viz    0 com
1311 viz    0 com
2512 viz    0 com
1199 viz    0 com
1029 viz    0 com
1148 viz    0 com
1662 viz    0 com
2538 viz    0 com
2698 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1387 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013097 (s)