News Flash:

Sos de usturoi

19 Decembrie 2011
3461 Vizualizari | 0 Comentarii
Sos de usturoi
Ingrediente:

1 capatana de usturoi
marar
200 ml lapte
un pic zeama de lamaie
100 ml ulei
sare

Mod de preparare:


Usturoiul se curata si se piseaza cu sare. Apoi se adauga putin cate putin ulei, ca la maioneza. Treptat se pune si laptele. La final se presara mararul tocat, se incorporeaza zeama de lamaie si se amesteca.

sursa reteta: bucataras.ro
sursa fotografie: bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

usturoi marar lapte ulei sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1489 viz    0 com
1438 viz    0 com
2624 viz    0 com
1277 viz    0 com
1115 viz    0 com
1232 viz    0 com
1741 viz    0 com
2680 viz    0 com
2855 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1573 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019122 (s)