News Flash:

Sos de usturoi

21 Octombrie 2011
1339 Vizualizari | 0 Comentarii
Sos de usturoi
Ingrediente: 1 capatana usturoi 1 cartof fiert sau 2 linguri pesmet 2-3 lingurite mustar 1 varf de cutit de bicarbonat zeama de la o lamaie 150 ml smantana sau iaurt piper sare Mod de preparare: Se zdrobeste bine cartoful fiert, se adauga usturoiul dat pe razatoarea mica sau tocat foarte fin, mustarul, condimentele, bicarbonatul stins cu otet sau zeama de lamaie. Se freaca bine cu ulei, ca la maioneza. Apoi se adauga smantana (iaurtul), se drege bine gustul (mai acrisor sau mai sarat sau un pic dulce cu zahar), se asezoneaza cu putina verdeata tocata sau cu frunze de ceapa verde. Se poate face si in blender. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

usturoi retete vegetariene sosuri cartofi pesmet marmelada smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2664 viz    0 com
4725 viz    0 com
3843 viz    0 com
3307 viz    0 com
838 viz    0 com
1995 viz    0 com
2222 viz    0 com
2530 viz    0 com
1205 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1391 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014792 (s)