News Flash:

Sos de usturoi

21 Octombrie 2011
1396 Vizualizari | 0 Comentarii
Sos de usturoi
Ingrediente: 1 capatana usturoi 1 cartof fiert sau 2 linguri pesmet 2-3 lingurite mustar 1 varf de cutit de bicarbonat zeama de la o lamaie 150 ml smantana sau iaurt piper sare Mod de preparare: Se zdrobeste bine cartoful fiert, se adauga usturoiul dat pe razatoarea mica sau tocat foarte fin, mustarul, condimentele, bicarbonatul stins cu otet sau zeama de lamaie. Se freaca bine cu ulei, ca la maioneza. Apoi se adauga smantana (iaurtul), se drege bine gustul (mai acrisor sau mai sarat sau un pic dulce cu zahar), se asezoneaza cu putina verdeata tocata sau cu frunze de ceapa verde. Se poate face si in blender. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

usturoi retete vegetariene sosuri cartofi pesmet marmelada smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2757 viz    0 com
5623 viz    0 com
4288 viz    0 com
3795 viz    0 com
902 viz    0 com
2077 viz    0 com
2327 viz    0 com
2695 viz    0 com
1314 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1505 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023177 (s)