News Flash:

Sos de smantana cu ceapa prajita

17 Mai 2011
1235 Vizualizari | 0 Comentarii
Sos de smantana cu ceapa prajita
Ingrediente: 1 cana smantana doua  sau mai multe cepe, taiate marunt lapte acru sau iaurt sare ulei Mod de preparare: Se prajeste ceapa in ulei, pana devine maronie. Se amesteca cu smantana si daca o vrei mai subtire adaugi lapte batut sau iaurt. Noi am servit cu biscuiti sarati, dar merge si cu cartofi prajiti.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cabanos ceapa mere
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1640 viz    0 com
1300 viz    0 com
2646 viz    0 com
2216 viz    0 com
1266 viz    0 com
2197 viz    0 com
1221 viz    0 com
1578 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1653 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021732 (s)