News Flash:

Sos de smantana cu ceapa prajita

17 Mai 2011
1185 Vizualizari | 0 Comentarii
Sos de smantana cu ceapa prajita
Ingrediente: 1 cana smantana doua  sau mai multe cepe, taiate marunt lapte acru sau iaurt sare ulei Mod de preparare: Se prajeste ceapa in ulei, pana devine maronie. Se amesteca cu smantana si daca o vrei mai subtire adaugi lapte batut sau iaurt. Noi am servit cu biscuiti sarati, dar merge si cu cartofi prajiti.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cabanos ceapa mere
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1605 viz    0 com
1242 viz    0 com
2557 viz    0 com
2154 viz    0 com
1227 viz    0 com
2142 viz    0 com
1176 viz    0 com
1487 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1484 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012285 (s)