News Flash:

Sos de sfecla rosie

17 Iulie 2012
4350 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

425 g sfecla rosie fiarta
50 g iaurt natur
1 lingurita chimen
1 lingurita marar tocat

Mod de preparare:

Se pun toate ingredientele intr-un blender si se mixeaza pana rezulta un sos cremos. Se poate pastra in frigider. Se serveste chiar si cu lipie coapta.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sfecla rosi iaurt natur chimen marar blender sos cremos frigider
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3940 viz    0 com
2937 viz    0 com
2571 viz    0 com
2140 viz    0 com
4488 viz    0 com
3076 viz    0 com
5090 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1573 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014080 (s)