News Flash:

Sos de sfecla rosie

17 Iulie 2012
5098 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

425 g sfecla rosie fiarta
50 g iaurt natur
1 lingurita chimen
1 lingurita marar tocat

Mod de preparare:

Se pun toate ingredientele intr-un blender si se mixeaza pana rezulta un sos cremos. Se poate pastra in frigider. Se serveste chiar si cu lipie coapta.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sfecla rosi iaurt natur chimen marar blender sos cremos frigider
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4127 viz    0 com
3182 viz    0 com
2803 viz    0 com
2294 viz    0 com
4673 viz    0 com
3308 viz    0 com
5251 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1555 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020339 (s)