News Flash:

Sos de rosii picant

19 Februarie 2019
350 Vizualizari | 0 Comentarii

De ce sa cumperi sosuri din comert cand iti poti prepara cel mai gustos sos chiar la tine acasa si sa il depozitezi astfel incat sa te bucuri de gustul rosiilor si atunci cand nu este sezonul lor.

Iata ce ingrediente iti trebuie:

  • 2 kg rosii coapte
  • 4 linguri zahar
  • 3 catei de usturoi
  • 3-4 ardei iuti
  • 3 linguri otet
  • 2 lingurite piper macinat
  • sare, dupa gust
  • boabe de mustar, dupa gust

Mod de preparare:

Speli rosiile, le tai jumatati, le indepartezi cotoarele si le treci prin masina de stors rosii. Pui sucul obtinut intr-un vas si lasi sa fiarba, la foc mic. Ardeii curatati ii tai bucati mari si, impreuna cu usturoiul, ii faci o pasta. Torni compozitia obtinuta in sosul de rosii si mai tii la fiert aproximativ 10 minute.
Adaugi otetul, zaharul, boabele de mustar, sarea si piperul si lasi pe foc pana cand ajunge la consistenta dorita. Il pui in borcane spalate si sterilizate, apoi le pastrezi la rece.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sos picant retete sos sos rosii
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1829 (s) | 37 queries | Mysql time :0.026814 (s)