News Flash:

Sos de rosii pentru friptura de pui

4 August 2017
1534 Vizualizari | 0 Comentarii
Adauga ulei in tigaie si pune 1 ardei rosu taiat bucatele impreuna cu o ceapa tocata marunt si 2 catei de usturoi taiati marunt. In momentul in care incep sa se rumeneasca, adauga 1 kilogram de rosii coapte de gradina taiate cubulete. Adauga oregano, si asteapta ca rosiile sa fiarba.

Amesteca cat poti de mult. Potriveste sosul de sare si piper. Daca rosiile nu sunt suficient de dulci, le poti adauga o lingura de zahar sau il poti lasa asa. Atunci cand rosiile s-au fiert, opreste focul si amesteca cu blenderul continutul obtinut. Dupa ce ai mixat, da prin strecuratoare sosul blenduit, pentru a obtine cel mai fin sos de rosii.

preluat de pe sanatatea
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

usturoi rosii coapte piper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1524 (s) | 24 queries | Mysql time :0.015013 (s)