News Flash:

Sos de rosii cu mirodenii

17 Decembrie 2013
1448 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 cani zahar brun
3 cani zahar
2 cani vin alb
1 lingurita scortisoara macinata
1 lingurita cuisoare macinate
1 lingurita sare
4 kg rosii
3 cepe medii
1 ardei gras verde
1 conserva ananas

Mod de preparare:

Otetul, zaharul, zaharul brun si condimentele se amesteca. Rosiille se decojesc si se taie marunt, ceapa, ananasul si ardeiul se toaca fin. Amestecul de otet se aduce la fierbere apoi se adauga legumele maruntite. Se fierb la foc mic pana se ingroasa si se obtine consistenta dorita. Se pun in borcane sterilizate.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1632 (s) | 36 queries | Mysql time :0.021424 (s)