News Flash:

Sos de rosii (cu bulion)

17 Mai 2011
1313 Vizualizari | 0 Comentarii
Sos de rosii cu bulion
Ingrediente: 4 linguri ulei 2 linguri faina bulion 1 frunza dafin 1 lingurita piper macinat sare zahar (optional) Mod de preparare: Intr-o cratita, punem uleiul la incins, adaugam faina, rumenim usor, apoi stingem cu bulion de casa, amestecam sa nu se formeze cocoloase, adaugam frunza de dafin, piper macinat, lasam sa fiarba 1-2 minute.  Sosul trebuie sa aiba consistenta unei smantani curgatoare. Se potriveste de sare.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi taranesti faina bulion dafin piper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2681 viz    0 com
2227 viz    0 com
1270 viz    0 com
2206 viz    0 com
1227 viz    0 com
1592 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1539 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014022 (s)