News Flash:

Sos de rosii

18 Ianuarie 2012
2495 Vizualizari | 0 Comentarii
Sos de rosii
Ingrediente:

500 g rosii
2 linguri unt
1 lingura miere
150 ml supa de legume
1 lingurita otet
sare

Mod de preparare:

Rosiile se fierb, se paseaza si se strecoara de seminte. Pulpa obtinuta se pune pe foc intr-o craticioara cu supa de legume si restul ingredientelor. Se lasa sa dea in clocot si se serveste alaturi de paste sau alte mancaruri.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rosii unt miere otet sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1553 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019761 (s)