News Flash:

Sos de rosii

5 Septembrie 2011
1069 Vizualizari | 0 Comentarii
Sos de rosii
Ingrediente: 500 g rosii 1 lingurita otet 1 lingura miere 150 ml supa de legume 2 linguri unt sare Mod de preparare: Rosiile se fierb, se paseaza si se strecoara de seminte. Pulpa obtinuta se pune pe foc intr-o craticioara cu supa de legume si restul ingredientelor. Se lasa sa dea in clocot si se serveste alaturi de paste sau alte mancaruri. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rosii retete vegetariene sosuri otet vin alb unt
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

980 viz    0 com
1262 viz    0 com
1288 viz    0 com
907 viz    0 com
4358 viz    0 com
1157 viz    0 com
1099 viz    0 com
2933 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1748 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023295 (s)