News Flash:

Sos de rosii

5 Septembrie 2011
1101 Vizualizari | 0 Comentarii
Sos de rosii
Ingrediente: 500 g rosii 1 lingurita otet 1 lingura miere 150 ml supa de legume 2 linguri unt sare Mod de preparare: Rosiile se fierb, se paseaza si se strecoara de seminte. Pulpa obtinuta se pune pe foc intr-o craticioara cu supa de legume si restul ingredientelor. Se lasa sa dea in clocot si se serveste alaturi de paste sau alte mancaruri. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rosii retete vegetariene sosuri otet vin alb unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1025 viz    0 com
1318 viz    0 com
1343 viz    0 com
938 viz    0 com
4447 viz    0 com
1214 viz    0 com
1137 viz    0 com
3008 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1723 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016889 (s)