News Flash:

Sos de portocale - Reteta si mod de preparare

2 August 2017
443 Vizualizari | 0 Comentarii
Pentru a te putea bucura de un pui invelit in sos de portocale ai nevoie de: sucul de la 2 portocale, o lingurita de miere, 1 lingurita de otet de mere, 2 lingurite de ulei de masline, 1 lingurita de faina. Pune sucul de portocale intr-o cratita si toarna lingurita de faina, dupa care amesteca bine. Toarna pe rand fiecare ingredient in acest suc si asteapta pana da in foc. Savoarea acestui sos este desavarsita!

preluat de pe sanatatea
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cratita faina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1464 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015344 (s)