News Flash:

Sos de mustar (2)

17 Mai 2011
2154 Vizualizari | 0 Comentarii
Sos de mustar2
Ingrediente: 1 ceapa 2 linguri faina unt cat o nuca 2 linguri cu smantana 2 linguri rase mustar 1 lingura cascaval afumat ras supa de zarzavat zeama de lamaie sare Mod de preparare: Se curata ceapa, se spala, se taie marunt, se inabusa in unt si se stinge cu o ceasca de supa de zarzavat (sau apa). Se adauga faina in ploaie, amestecand continuu ca sa nu se formeze cocoloase apoi mustarul, smantana si cascavalul. Se lasa sa fiarba cateva minute iar daca este prea gros sosul se mai poate adauga putina supa. Se condimenteaza cu sare  dupa gust si se adauga cateva picaturi de zeama de lamaie sau otet.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ceapa unt smantana cascaval ras
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1230 viz    0 com
2142 viz    0 com
1176 viz    0 com
1492 viz    0 com
1216 viz    0 com
1047 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1749 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019645 (s)