News Flash:

Sos de migdale pentru carnea la cuptor

4 August 2017
845 Vizualizari | 0 Comentarii
Pentru a pregati acest sos, trebuie utilizate 75 de grame de migdale crude care se rumenesc usor la foc mic, astfel incat sa nu se arda. Atunci cand incep sa se ,,rumeneasca", da-le la o parte de pe foc si pune-le intr-un blender, impreuna cu o ceapa decojita (taiate in bucati mici si mijlocii), la care adauga un varf de cutit de sare si putina paine rupta bucatele. Dupa ce mixezi aceste ingrediente, vei obtine un sos dens care va fi perfect pentru a fi pus la cuptor, alaturi de carnea de pui.

preluat de pe sanatatea
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

blender cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1646 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022321 (s)