News Flash:

Sos de mere cu hrean

17 Mai 2011
2139 Vizualizari | 0 Comentarii
Sos de mere cu hrean
Ingrediente: 2 mere galbene 2 linguri cu hrean ras in otet Mod de preparare: Merele se curata, se scot cotoarele si se taie cubulete. Se acopera cu apa si se fierb pana se inmoaie. Se scurg si se lasa la racit. Eu am hrean ras in borcan in frigider, preparat cu otet, sare si miere, asa ca n-a mai fost nevoie sa adaug alt condiment. Merele racite se paseaza cu doua linguri de hrean ras cu ajutorul blenderului vertical.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

dovleac rozmarin
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1647 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013555 (s)