News Flash:

Sos de marar pentru ardei umpluti

29 Martie 2013
1870 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 legatura de marar tocat
2 catei usturoi razuiti
500 ml lapte
4 linguri smantana lichida
2 lingurite rase de zahar
3 linguri faina
2 linguri de otet
sare si piper dupa gust

Mod de preparare:

O parte din cantitatea de lapte se pune pe foc, cca 300 ml. In 200 ml lapte rece, se amesteca bine faina. Cand laptele da semne ca da in clocot, se adauga laptele cu faina. Se amesteca continuu cu un tel la foc mic, si se adauga smantana, mararul, zaharul otetul, sare si piper dupa gust. Il mai fierbeti 3-5 min, opriti focul si adaugati usturoiul. Se lasa la racit in cratita acoperita cu capac.

Sos de marar cu usturoi recomandat de Dia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

marar tocat usturoi lapte smantana lichida faina otet foc mic
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1846 viz    0 com
2159 viz    0 com
2102 viz    0 com
3326 viz    0 com
1284 viz    0 com
2274 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1751 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020318 (s)