News Flash:

Sos de marar

17 Mai 2011
1189 Vizualizari | 0 Comentarii
Sos de marar
Ingrediente: 50 ml ulei 50 g faina 2 legaturi frunze de marar ½ lingurita usturoi uscat 40 ml lapte sare piper alb Mod de preparare: Punem uleiul la incins, adaugam faina, o calim 1min (nu trebue sa-si schimbe culoarea), adaugam mararul si usturoiul si stingem cu lapte, amestecand incontinuu pentru evitarea formarii de cocoloase. Lasam sa dea cateva clocote, asezonam si sosul este gata de servit.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

marar usturoi lapte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1559 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019584 (s)