News Flash:

Sos de marar

17 Mai 2011
1154 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (-0.0009)
USD: 4.0026 RON (-0.0492)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Sos de marar
Ingrediente: 50 ml ulei 50 g faina 2 legaturi frunze de marar ½ lingurita usturoi uscat 40 ml lapte sare piper alb Mod de preparare: Punem uleiul la incins, adaugam faina, o calim 1min (nu trebue sa-si schimbe culoarea), adaugam mararul si usturoiul si stingem cu lapte, amestecand incontinuu pentru evitarea formarii de cocoloase. Lasam sa dea cateva clocote, asezonam si sosul este gata de servit.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

marar usturoi lapte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1702 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013793 (s)