News Flash:

Sos de iaurt cu verdeata tocata

26 Martie 2014
4410 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 catel de usturoi zdrobit
1 lingurita coaja de lamaie data prin razatoare
1 lingura verdeata tocata (menta, patrunjel, arpagic)
350 g iaurt grecesc

Mod de preparare:

Intr-un bol amestecam toate ingredientele. Adaugam sare dupa gust si servim cu grisine si legume fierte.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete sosuri sos iaurt sos verdeata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2530 viz    0 com
1624 viz    0 com
2061 viz    0 com
2239 viz    0 com
1597 viz    0 com
1428 viz    0 com
1626 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1668 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020682 (s)