News Flash:

Sos de iaurt cu verdeata tocata

26 Martie 2014
4534 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 catel de usturoi zdrobit
1 lingurita coaja de lamaie data prin razatoare
1 lingura verdeata tocata (menta, patrunjel, arpagic)
350 g iaurt grecesc

Mod de preparare:

Intr-un bol amestecam toate ingredientele. Adaugam sare dupa gust si servim cu grisine si legume fierte.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete sosuri sos iaurt sos verdeata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2587 viz    0 com
1682 viz    0 com
2172 viz    0 com
2292 viz    0 com
1629 viz    0 com
1476 viz    0 com
1662 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1495 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014277 (s)