News Flash:

Sos de iaurt cu branza feta si usturoi

17 Mai 2011
2037 Vizualizari | 0 Comentarii
Sos de iaurt cu branza feta si usturoi
Ingrediente: 150 g iaurt grecesc (2% grasime) 150 g branza feta 50 g smantana (15% grasime) 2 catei de usturoi 2 castraveti murati 1 lingura ulei de masline 1 lingurita menta Mod de preparare: Se pune iaurtul intr-o sita deasa sa se scurga cca. 15 minute. Castravetii se taie foarte marunt si se pun si ei la scurs, daca este cazul. Usturoiul se curata si se piseaza. Branza feta se pune intr-un castronel si se zdrobeste cu furculita. Se adauga la branza toate ingredientele pregatite mai sus si se amesteca cu uleiul, menta si smantana. Se da 20 de minute la frigider, apoi se serveste.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

mere salata verde usturoi smantana placinte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1173 viz    0 com
1017 viz    0 com
848 viz    0 com
1020 viz    0 com
1767 viz    0 com
2306 viz    0 com
1068 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1383 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012852 (s)