News Flash:

Sos de iaurt

11 Iulie 2012
4003 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

350 g iaurt grecesc
1 catel de usturoi zdrobit
1 lingurita coaja de lamaie data prin razatoare
1 lingura verdeata tocata (menta, patrunjel, arpagic)

Mod de preparare:

Amesteca intr-un bol toate ingredientele. Adaugam sare dupa gust si servim cu grisine si legume fierte.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

iaurt grecesc usturoi verdeata menta patrunjel arpagic bol
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3031 viz    0 com
2660 viz    0 com
2201 viz    0 com
4563 viz    0 com
3142 viz    0 com
5160 viz    0 com
4026 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1636 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014092 (s)