News Flash:

Sos de iaurt

11 Iulie 2012
3941 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

350 g iaurt grecesc
1 catel de usturoi zdrobit
1 lingurita coaja de lamaie data prin razatoare
1 lingura verdeata tocata (menta, patrunjel, arpagic)

Mod de preparare:

Amesteca intr-un bol toate ingredientele. Adaugam sare dupa gust si servim cu grisine si legume fierte.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

iaurt grecesc usturoi verdeata menta patrunjel arpagic bol
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2940 viz    0 com
2574 viz    0 com
2140 viz    0 com
4488 viz    0 com
3077 viz    0 com
5090 viz    0 com
3970 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1579 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012856 (s)