News Flash:

Sos de hrean... perfect pentru masa de Pasti

17 Mai 2011
1164 Vizualizari | 0 Comentarii
Sos de hrean perfect pentru masa de Pasti
Ingrediente: 1 lng. mustar 1  borcan hrean ras 1/2 cutie Cirio pulpa de rosii ulei zahar sare Mod de preparare: Se face cu mixerul o maioneza din lingura de mustar si ulei (vreo 50 ml). Se pune jumatatea din conserva de Cirio pulpa de rosii, peste, se ia blenderul vertical si se face pasta, se adauga hreanul scurs si se paseaza bine (cu blenderul). Se pune o lg. zahar si sare dupa gust. Daca sosul e prea gros mai puteti pune cateva ling. din pulpa de rosii Cirio.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rozmarin rosii
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1263 viz    0 com
1078 viz    0 com
942 viz    0 com
1140 viz    0 com
1916 viz    0 com
2481 viz    0 com
1165 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1710 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019587 (s)