News Flash:

Sos de hrean

17 Mai 2011
1172 Vizualizari | 0 Comentarii
Sos de hrean
Ingrediente: 30 g faina alba 50 ml ulei (sau 30 g unt) 1/2 l lapte 100 ml smantana zeama de lamaie 2 linguri de hrean razuit (sau 1 radacina hrean) sare Mod de preparare: Intr-o craticioara punem grasimea la incins, adaugam faina, calim usor pana la culoare aurie, stingem cu laptele rece, amestecam sa nu se faca cocoloase, la foc mic. Dupa ce s-a ingrosat sosul, stingem focul, dregem cu smantana subtiata cu 1-2 linguri de apa rece, adaugam zeama de lamaie si potrivim de sare. Amestecam totul bine si doar inainte de servire se adauga hreanul razuit pe razuitoarea cu gauri mici. Nu adaugati hreanul decat in momentul servirii, fara sa mai fierbeti sosul, altfel hreanul va da un gust amar sosului.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

rozmarin faina lapte smantana lamaie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1017 viz    0 com
848 viz    0 com
1020 viz    0 com
1767 viz    0 com
2306 viz    0 com
1067 viz    0 com
1034 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1388 (s) | 24 queries | Mysql time :0.012747 (s)