News Flash:

Sos de hrean

17 Mai 2011
1272 Vizualizari | 0 Comentarii
Sos de hrean
Ingrediente: 30 g faina alba 50 ml ulei (sau 30 g unt) 1/2 l lapte 100 ml smantana zeama de lamaie 2 linguri de hrean razuit (sau 1 radacina hrean) sare Mod de preparare: Intr-o craticioara punem grasimea la incins, adaugam faina, calim usor pana la culoare aurie, stingem cu laptele rece, amestecam sa nu se faca cocoloase, la foc mic. Dupa ce s-a ingrosat sosul, stingem focul, dregem cu smantana subtiata cu 1-2 linguri de apa rece, adaugam zeama de lamaie si potrivim de sare. Amestecam totul bine si doar inainte de servire se adauga hreanul razuit pe razuitoarea cu gauri mici. Nu adaugati hreanul decat in momentul servirii, fara sa mai fierbeti sosul, altfel hreanul va da un gust amar sosului.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rozmarin faina lapte smantana lamaie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1086 viz    0 com
955 viz    0 com
1152 viz    0 com
1928 viz    0 com
2503 viz    0 com
1173 viz    0 com
1165 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1817 (s) | 37 queries | Mysql time :0.024261 (s)