News Flash:

Sos de gogosari colorati

17 Mai 2011
1078 Vizualizari | 0 Comentarii
Sos de gogosari colorati
Ingrediente: un gogosar rosu un gogosar galben o ceapa usturoi (dupa preferinta) rosii (eu am pus chery cam 300 gr) pasta de tomate jumatate de cutie sare piper o lingura de zahar oregano menta proaspata Mod de preparare: Se taie pestisori legumele si se pun la prajit in putin ulei. Punem capacul pe oala sa se inabuseasca legumele dupa care luam capacul si lasam pana se caramelizeaza; apoi se adauga pasta de tomate impreuna cu un pahar de apa calda. Se adauga condimentele si se mai lasa sa dea cateva clocote. Se poate servi cu carne de orice fel, cu oua fierte, cu paste.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ceapa usturoi rosii
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

942 viz    0 com
1141 viz    0 com
1916 viz    0 com
2482 viz    0 com
1165 viz    0 com
1152 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1566 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013901 (s)