News Flash:

Sos de ciuperci

11 Aprilie 2011
1602 Vizualizari | 0 Comentarii
Sos de ciuperci
Ingrediente: 500 g ciuperci, 1 ceapa, 20 g faina de grau, 200 g smantana, 40 ml ulei, 25 g unt, 1/2 lingurita de sare Mod de preparare: În primul rând prajim ceapa, apoi adaugam bucati de ciuperci. Intr-o alta tigaie punem o lingura de faina si o lingura de unt, lasam la prajit , in nici un caz culoare nu trebuie sa se schimbe. In ciuperci punem faina prajita, presaram un pic de sare. Daca ciupercile au putina apa adaugam apa fiarta si lasam la fiert câteva minute Se adauga smantana, se amesteca si se aduce la fierbere.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

tarhon ciuperci ceapa faina smantana unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1852 (s) | 38 queries | Mysql time :0.022790 (s)