News Flash:

Sos de ceapa

22 Decembrie 2011
1889 Vizualizari | 0 Comentarii
Sos de ceapa
Ingrediente:

1 pahar de vin alb
2 cesti de apa
1 lingurita de zahar tos

Mod de preparare:

Prima data se taie si se curata ceapa, apoi se toaca marunt si se prajeste bine in ulei incins. Faina se amesteca bine cu apa, fara cocoloase, apoi se adauga zaharul sis area si se pune la fiert peste ceapa prajita, 12-13 minute, pana fierbe. Se adauga vinul alb si piperul si dupa 5-6 minute se opreste focul.

sursa reteta si fotografie: gastronomie.ele.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

vin alb apa zahar tos
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2776 viz    0 com
3378 viz    0 com
1416 viz    0 com
1366 viz    0 com
2557 viz    0 com
1241 viz    0 com
1072 viz    0 com
1195 viz    0 com
1699 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1627 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011031 (s)