News Flash:

Sos de ceapa

22 Decembrie 2011
1948 Vizualizari | 0 Comentarii
Sos de ceapa
Ingrediente:

1 pahar de vin alb
2 cesti de apa
1 lingurita de zahar tos

Mod de preparare:

Prima data se taie si se curata ceapa, apoi se toaca marunt si se prajeste bine in ulei incins. Faina se amesteca bine cu apa, fara cocoloase, apoi se adauga zaharul sis area si se pune la fiert peste ceapa prajita, 12-13 minute, pana fierbe. Se adauga vinul alb si piperul si dupa 5-6 minute se opreste focul.

sursa reteta si fotografie: gastronomie.ele.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

vin alb apa zahar tos
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2843 viz    0 com
3438 viz    0 com
1477 viz    0 com
1430 viz    0 com
2612 viz    0 com
1273 viz    0 com
1107 viz    0 com
1220 viz    0 com
1727 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1614 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013838 (s)