News Flash:

Sos de capsuni cu miere si iaurt

16 Iulie 2012
1763 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

125 g capsuni
50 g iaurt de vanilie
250 g crema de branza
1 linguria miere de albine

Mod de preparare:

Capsunile se preseaza cu o furculita pentru a se transforma in piure. Separat, se amesteca iaurtul cu crema de branza si mierea, apoi se pun capsunile si se amesteca pana la omogenizare. Se serveste cu napolitane.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

capsuni furculita piure napolitane
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1407 viz    0 com
1150 viz    0 com
1368 viz    0 com
1310 viz    0 com
5084 viz    0 com
3692 viz    0 com
3501 viz    0 com
1862 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2446 (s) | 34 queries | Mysql time :0.033864 (s)