News Flash:

Sos de caise cu rozmarin

27 Iunie 2013
1378 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 cana cu vin alb sec
1 jumatate de cana de caise uscate
2 frunze de dafin
2 pere coapte, insa tari
coaja de la 3 lamai
1 lingura de suc de lamaie
1 lingurita de rozmarin proaspat

Mod de preparare:

Amesteca intr-o cratita medie vinul cu caisele si frunzele de dafin, apoi pune-le fiert la foc mediu, pana cand se inmoaie putin caisele, aproximativ 10 minute. Dupa ce au fiert, scoate caisele si lasa vinul in cratita. Taie piersicile sferturi si pune-le intr-un bol.
Amesteca perele cu coaja de lamaie si sucul de lamaie intr-un castron, apoi pune aceasta compozitie in tigaia cu vinul si las-o sa fiarba la foc mic, aproximativ 5-7 minute. Adauga amestecul de pere peste caise si amesteca-le bine cu rozmarinul si scoate frunzele de dafin din el.
Sosul de caise cu lamaie si rozmarin se serveste la temperatura camerei sau rece, decorat cu felii subtiri de lamaie.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

caise uscate pere coapte rozmarin proaspat foc mediu
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1832 (s) | 35 queries | Mysql time :0.021801 (s)