News Flash:

Sos de ardei capia

15 Aprilie 2011
2294 Vizualizari | 0 Comentarii
Sos de ardei capia
Ingrediente: - 1 borcan (800 ml) ardei capia, copti si murati - 50 gr ulei de masline - 6 catei de usturoi - 250 ml apa -1 lingurita zahar tos - sare, piper verde Mod de preparare: - Se incinge bine uleiul de masline si se pun la calit cateii de usturoi, taiati feliute subtiri, iar dupa ce devin aurii, se pun si ardeii, taiati marunt. - Se adauga apa, zaharul, sare si piper apoi tot amestecul se baga in blender, obtinandu-se o pasta densa.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

tarhon
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1639 (s) | 35 queries | Mysql time :0.024893 (s)