News Flash:

Sos cu spanac si parmezan

18 Martie 2014
2301 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

400 g spanac
1/2 suc de lamaie
60 ml ulei de masline
3 catei de usturoi
30 g de parmezan
1 praf de chilli
2 lingurite de sare
1 lingurita de piper

Mod de preparare:

Spala si scurge bine spanacul. Pune intr-un blender usturoiul, chilli, spanacul si sucul de lamaie si mixeaza de cateva ori pana se omogenizeaza toate ingredientele. Pana a se omogeniza, adauga gradual uleiul de masline pana in momentul in care pesto-ul devine cremos. Se adauga sarea si piperul si se mai mixeaza putin.
La final, rade parmezanul si presara-l.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete sos sos spanac retete spanac
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1634 viz    0 com
1477 viz    0 com
1668 viz    0 com
1726 viz    0 com
2366 viz    0 com
2727 viz    0 com
2998 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1456 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015026 (s)