News Flash:

Sos chutney cu bacon

4 Februarie 2013
1282 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

5 felii bacon
1 ardei tocat
2 cepe tocate
2 fire de praz
10 catei de usturoi
70 gr miere
20 ml ulei de masline
400 gr rosii din conserva
1 lingurita paprika afumata
20 ml otet balsamic
sare
1 fir de rozmarin
piper
 
Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 200 de grade. Caleste ceapa, prazul si usturoiul in uleiul incins intr-o tigaie. Cand legumele au devenit translucide, adauga mierea si lasa pe foc timp de 15 minute. Adauga apoi rosiile, ardeiul, paprica si rozmarinul si lasa sa fiarba o ora. Intre timp, prajeste baconul pana cand devine crocant. Dupa ce a fiert sosul, asezoneaza cu sare si piper si adauga si otetul balsamic. Indeparteaza crenguta de rozmarin si adauga baconul. 
Sosul chutney cu rosii si bacon se serveste cu paine prajita. Poate fi servit si alaturi de legume fierte si fripturi la cuptor.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bacon ardei tocat cepe tocate usturoi miere paprika afumata sare piper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2270 viz    0 com
2447 viz    0 com
2271 viz    0 com
2750 viz    0 com
4312 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1601 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018487 (s)