News Flash:

Sos Bechamel

19 Aprilie 2011
1350 Vizualizari | 0 Comentarii
Sos Bechamel
Ingrediente: - 40 g unt - 40 g faina - 1 litru lapte - sare - nucsoara. Mod de preparare: 1. Topiti untul, adaugati faina si tineti vasul la foc foarte, foarte mic, amestecand din cand in cand. 2. Adaugati sare, piper si nucsoara rasa si laptele. 3. Lasati sa fiarba la foc mic, amestecand din cand in cand pentru a nu se prinde de vas. 4. Cu cat fierbe mai mult la foc mic cu atat este mai fin. 5. Cand sosul a atins consistenta dorita, se ia vasul de pe foc si se strecoara intr-un castron cald.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

tarhon
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1751 (s) | 24 queries | Mysql time :0.017196 (s)