News Flash:

Sos barbeque

16 Mai 2011
1915 Vizualizari | 0 Comentarii
Sos barbeque
Ingrediente: 2 cepe rosii 3 catei de usturoi 2 linguri ulei de masline 3 linguri pasta de tomate 4 rosii conservate, in suc de rosii 2 linguri coniac 2 linguri zeama de lamaie o lingura cu varf cu zahar brun sare piper boia iute/chilli Mod de preparare: Ceapa se curata si se taie solzisori, usturoiul se curata si se taie rondele fine. Se incinge uleiul de masline si se caleste ceapa cu ustuoiul, se adauga si cateva linguri de apa calda, sa nu se prajeasca ci mai mult sa se inabuseasca. Se adauga apoi sare, piper si boia sau chilli dupa gust, depinde cat de picant va place. Se pune zeama de lamaie si coniacul. Rosiile se taie cubulete si se amesteca cu pasta de tomate. Se adauga in craticioara si se amesteca bine. Se mai lasa 5 minute sa fiarba la foc mic.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

gogosar usturoi placinte ardei umpluti coniac
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2481 viz    0 com
1165 viz    0 com
1152 viz    0 com
1162 viz    0 com
1958 viz    0 com
3452 viz    0 com
2361 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1550 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011544 (s)