News Flash:

Sos alb pentru peste

16 Mai 2011
2481 Vizualizari | 0 Comentarii
Sos alb pentru peste
Ingrediente: 175 ml lapte 100 gr unt 1 lingura faina 6 linguri smantana 1 lingurita ghimbir ras 1 lingurita plina de mustar piper un praf sare dupa gust zeama de la o jumatate de lamaie Mod de preparare: Faina o amestecam intr-un vas cu 25 ml lapte si apoi adaugam smantana. Untul in topim intr-o tigaie, adaugam si ghimbirul, apoi mustarul... apoi lingura cu lingura compozitia de smantana, saram, piperam, si lasam 5 minute sa fiarba. Adaugam si zeama de lamaie si mai lasam cinci minute. Turnam apoi si laptele amestecand bine sa subtiem sosul. Mai lasam doua trei minute si stingem focul. Il servim dupa dorinta. Are o culoare placuta si un gust foarte aromat.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

lapte unt faina smantana lamaie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1165 viz    0 com
1152 viz    0 com
1162 viz    0 com
1958 viz    0 com
3452 viz    0 com
2362 viz    0 com
1170 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1629 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019977 (s)