News Flash:

Sos alb pentru peste

16 Mai 2011
2778 Vizualizari | 0 Comentarii
Sos alb pentru peste
Ingrediente: 175 ml lapte 100 gr unt 1 lingura faina 6 linguri smantana 1 lingurita ghimbir ras 1 lingurita plina de mustar piper un praf sare dupa gust zeama de la o jumatate de lamaie Mod de preparare: Faina o amestecam intr-un vas cu 25 ml lapte si apoi adaugam smantana. Untul in topim intr-o tigaie, adaugam si ghimbirul, apoi mustarul... apoi lingura cu lingura compozitia de smantana, saram, piperam, si lasam 5 minute sa fiarba. Adaugam si zeama de lamaie si mai lasam cinci minute. Turnam apoi si laptele amestecand bine sa subtiem sosul. Mai lasam doua trei minute si stingem focul. Il servim dupa dorinta. Are o culoare placuta si un gust foarte aromat.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

lapte unt faina smantana lamaie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1205 viz    0 com
1197 viz    0 com
1203 viz    0 com
2002 viz    0 com
3524 viz    0 com
2412 viz    0 com
1214 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1709 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013866 (s)