News Flash:

Sos alb de piept de pui

16 Mai 2011
1451 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Sos alb de piept de pui
Ingrediente: 1 piept de pui 3 catei usturoi 1/2 lingura lapte 1/2 lingura faina lapte ulei Mod de preparare: Fierbi pieptul de pui si il tai cubulete. Intr-o cratita pui putin ulei la incins in care calesti ceapa taiata cubulete. Dupa ce ceapa e calita adaugi pieptul de pui si usturoiul maruntit. Lasi la calit pana se roseste putin pieptul de pui dupa care adaugi faina si amesteci bine. La sfarsit se adauga laptele pana trece un deget peste compozitie. Mai lasi la fiert pana cand compozitia incepe sa se ingroase timp in care invartesti continuu.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

nuci pecan usturoi lapte faina ulei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1106 viz    0 com
2822 viz    0 com
1338 viz    0 com
1274 viz    0 com
2179 viz    0 com
1518 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1475 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014306 (s)