News Flash:

Sos alb de piept de pui

16 Mai 2011
1423 Vizualizari | 0 Comentarii
Sos alb de piept de pui
Ingrediente: 1 piept de pui 3 catei usturoi 1/2 lingura lapte 1/2 lingura faina lapte ulei Mod de preparare: Fierbi pieptul de pui si il tai cubulete. Intr-o cratita pui putin ulei la incins in care calesti ceapa taiata cubulete. Dupa ce ceapa e calita adaugi pieptul de pui si usturoiul maruntit. Lasi la calit pana se roseste putin pieptul de pui dupa care adaugi faina si amesteci bine. La sfarsit se adauga laptele pana trece un deget peste compozitie. Mai lasi la fiert pana cand compozitia incepe sa se ingroase timp in care invartesti continuu.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

nuci pecan usturoi lapte faina ulei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1075 viz    0 com
2782 viz    0 com
1289 viz    0 com
1223 viz    0 com
2142 viz    0 com
1482 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1356 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015458 (s)