News Flash:

Sos alb de piept de pui

16 Mai 2011
1483 Vizualizari | 0 Comentarii
Sos alb de piept de pui
Ingrediente: 1 piept de pui 3 catei usturoi 1/2 lingura lapte 1/2 lingura faina lapte ulei Mod de preparare: Fierbi pieptul de pui si il tai cubulete. Intr-o cratita pui putin ulei la incins in care calesti ceapa taiata cubulete. Dupa ce ceapa e calita adaugi pieptul de pui si usturoiul maruntit. Lasi la calit pana se roseste putin pieptul de pui dupa care adaugi faina si amesteci bine. La sfarsit se adauga laptele pana trece un deget peste compozitie. Mai lasi la fiert pana cand compozitia incepe sa se ingroase timp in care invartesti continuu.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

nuci pecan usturoi lapte faina ulei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1147 viz    0 com
2889 viz    0 com
1378 viz    0 com
1324 viz    0 com
2248 viz    0 com
1567 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1539 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013908 (s)