News Flash:

Sos acrisor pentru friptura

28 Ianuarie 2016
3328 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

150 gr smantana
250 gr branza de vaci
2 catei de usturoi
1/2 ceapa alba, mica
patrunjel tocat
marar tocat
piper
1 lingura otet
sare

Mod de preparare:

Intr-un bol pentru robotul de bucatarie adauga ceapa, usturoiul, smantana si branza de vaci si mixeaza la putere maxima pana obtii o crema fina. Adauga mararul, patrunjelul si continua sa mixezi. Adauga apoi, dupa gust, sare si piper.
Serveste sosul rece, alaturi de preparatele preferate.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

sos friptura sos smantana sos acrisor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1307 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020041 (s)